Sumarizujeme aktivity Ligy za rok 2023

Začal sa ďalší rok a my vám prinášame sumár toho, čo sa nám za posledný rok podarilo v projekte Liga za digitálny rast, v ktorom sa venujeme podpore digitalizácie malých a stredných podnikov v regióne strednej a východnej Európy. 

V spolupráci s našimi partnermi sme uskutočnili niekoľko podujatí v Bratislave, ale aj ďalších mestách. Zúčastnili sme sa na kľúčových konferenciách a okrúhlych stoloch v regióne, napr. vo Varšave, Bukurešti, ale i v Bruseli, Lubline, či Ženeve. V spolupráci s našimi partnermi sme uskutočnili náš prvý prieskum, do ktorého sa zapojilo viac ako 500 slovenských malých a stredných firiem. Naše zistenia a odporúčania pre štátny sektor sme sformulovali v dokumentoch ako Inovačný a Digitálny Manifest, ktorý sme na predvolebnom podujatí prezentovali aj zástupcom politických strán. Vďaka lídrom z oblasti podpory digitalizácie MSP sa nám tiež podarilo nahrať niekoľko videí o potrebe diverzity vo firme, potrebe zvyšovania digitálnych zručností, nevyhnutnosti investovania do kybernetickej bezpečnosti a ďalšie. 

Zoznam najdôležitejších aktivít nájdete nižšie.

Previous
Previous

Ivan Staňo: Keď máte produkt, ktorý rezonuje v niekoľkých krajinách Európy, tak je veľká šanca, že bude fungovať aj mimo Európy.

Next
Next

Richard Roštecký: Spolupráca je založená na poctivo vybudovaných vzťahoch. Partneri vám musia veriť.